Osim kolačića sesije i trajnih kolačića koji su neophodni za sigurnost korišćenja Web-stranice te kolačića sesije koji su neophodni za provjeru starosti, kolačiće na vašem uređaju spremamo samo ako date saglasnost za to. Klikom na dugme „Prihvaćam“ dajete saglasnost za spremanje kolačića na vašem uređaju i njihovo korišćenje za analitičke svrhe i osiguranje komfora korišćenja stranice.

Da bi se vaš izbor u pogledu prihvaćanja ili odbijanja kolačića spremio, na vašem uređaju ćemo spremiti dodatni kolačić na period od maksimalno godinu dana. Odgovarajućom promjenom postavki preglednika možete obrisati već spremljene kolačiće ili blokirati spremanje novih kolačića. Više informacija ćete naći u Politici privatnosti Grupe Stock Spirits https://www.stock.ba/bs/privacy_cookies.aspx

Skip to main content

Uz povijest koja datira do 1884. godine naš portfolio proizvoda salda baštine i inovacija pruža izuzetnu ponudu vodećih brendova žestokih pića .

Stock 84 Riserva

Stock 84 Riserva

Stock 84 Riserva su postepeno poboljšavali posvećeni stručnjaci za miješanje okusa inspirisani originalnom recepturom, ali uvijek u skladu sa savremenim otkrićima.  

Popularan radi svog glatkog okusa, razvijen je za tržišta na kojima pitkost i mogućnost miješanja igraju važnu ulogu; pije se čist, s ledom, ili u jednostavnim mješavinama. 

*Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.