Korišćenje stranice bez izmjena u podešavanju preglednika označava pristanak za snimanje kolačića (cookies) na Vašem uređaju i na njihovu upotrebu za analitičke i sigurnosne ciljeve te zbog Vaše udobnosti tokom korišćenja stranice.

Promjenom podešavanja preglednika možete obrisati već snimljene kolačiće ili blokirati snimanje novih kolačića. Više informacija ćete naći u Politici privatnosti Grupe Stock Spirits http://www.stock.ba/bs/privacy_cookies.aspx

Skip to main content

Uz povijest koja datira do 1884. godine naš portfolio proizvoda salda baštine i inovacija pruža izuzetnu ponudu vodećih brendova žestokih pića .

Keglevich Dry

Keglevich Dry

Keglevich je nastao 1882. godine od odabranih visoko-kvalitetnih sirovina: 100% čiste pšenice i Pilsen izvorske vode, sa prirodno niskim udjelom mineralnih soli.

Proces proizvodnje je usavršen povećanjem broja ciklusa destilacije sa 3 na 6, što joj daje još čistiji i kristalniji izgled, dok su mirisne note ojačane a okus pročišćen, praveći vodku sa jakom aromom koja je savršena i kada se pije sama i kada se miješa sa drugim pićima.

Keglevich Dry je čista vodka sa intenzivnim i jetkim mirisom. Bistra i kristalna, sa bogatim i uravnoteženim tijelom, oživljava koktele sa neuporedivom energijom: od sjajnih klasika kao što su vodka-tonik, do modernijih Moscow Mule ili Cosmopolitan.

Keglevich vodka je također dostupna u dijapazonu likera sa voćnim okusima.
 

*Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.