Gozio Amaretto
Metoda koja se koristi za proizvodnju Gozio Amaretta ne upada u okvir uobičajene metodologije likera, već imamo novi proizvodni proces koji se temelji na tajnoj formuli koja je dovela Gozio do sasvim drugačijeg likera vrhunske kvalitete.
Naime ne ljepljiva tekućina već glatki liker, Gozio Amaretto se proizvodi koristeći se samo najkvalitetnijim prirodnim sastojcima: alkohol, karamelizirani šećer i čista esencija odabranih badema koje dolaze s četiri kontinenta, odležavano u biljnoj infuziji najmanje 60 dana. Za svaku bocu Gozia iskorišteno je preko kilograma gorkog badema. Samo najkvalitetniji gorki bademi koriste se u receptu kako bi stvorili njegov bokati aromatski buket i okus.
Za razliku od ostalih amaretta, Gozio nema umjetnih aroma, dodanih ekstrakata, destiliranih aditiva i jezgre marelice koja bi zamijenila badem.
Il Vero Amaretto, Gozio je istinski amaretto.
(Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.)