Osim kolačića sesije i trajnih kolačića koji su neophodni za sigurnost korišćenja Web-stranice te kolačića sesije koji su neophodni za provjeru starosti, kolačiće na vašem uređaju spremamo samo ako date saglasnost za to. Klikom na dugme „Prihvaćam“ dajete saglasnost za spremanje kolačića na vašem uređaju i njihovo korišćenje za analitičke svrhe i osiguranje komfora korišćenja stranice.

Da bi se vaš izbor u pogledu prihvaćanja ili odbijanja kolačića spremio, na vašem uređaju ćemo spremiti dodatni kolačić na period od maksimalno godinu dana. Odgovarajućom promjenom postavki preglednika možete obrisati već spremljene kolačiće ili blokirati spremanje novih kolačića. Više informacija ćete naći u Politici privatnosti Grupe Stock Spirits https://www.stock.ba/bs/privacy_cookies.aspx

Skip to main content

Uz povijest koja datira do 1884. godine naš portfolio proizvoda salda baštine i inovacija pruža izuzetnu ponudu vodećih brendova žestokih pića .

Stock Prestige

Stock Prestige

Stock Prestige je luksuzna premium vodka koja je počela da se proizvodi u Poljskoj 2009.

Šesterostruki process destilacije s dodatnim hladnim filtriranjem daje visokokvalitetnu vodku sa izuzetno dobrim okusom. Sirovine koje se koriste u proizvodnji Stock Prestige prolaze kroz pažljiv odabir i višestepeni proces kontrole.

Stock Prestige je rezultat kombinovanja 130 godina iskustva u proizvodnji alkoholnih pića visokog kvaliteta sa najnovijim tehnološkim dostignućima.

Stock Prestige nagrađen je brojnim međunarodnim priznanjima, od kojih su dva najnovija dvije zlatne zvjezdice od International Taste & Quality Institute  (iTQi) 2016. god.  

*Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.