Osim kolačića sesije i trajnih kolačića koji su neophodni za sigurnost korišćenja Web-stranice te kolačića sesije koji su neophodni za provjeru starosti, kolačiće na vašem uređaju spremamo samo ako date saglasnost za to. Klikom na dugme „Prihvaćam“ dajete saglasnost za spremanje kolačića na vašem uređaju i njihovo korišćenje za analitičke svrhe i osiguranje komfora korišćenja stranice.

Da bi se vaš izbor u pogledu prihvaćanja ili odbijanja kolačića spremio, na vašem uređaju ćemo spremiti dodatni kolačić na period od maksimalno godinu dana. Odgovarajućom promjenom postavki preglednika možete obrisati već spremljene kolačiće ili blokirati spremanje novih kolačića. Više informacija ćete naći u Politici privatnosti Grupe Stock Spirits https://www.stock.ba/bs/privacy_cookies.aspx

Skip to main content

Uz povijest koja datira do 1884. godine naš portfolio proizvoda salda baštine i inovacija pruža izuzetnu ponudu vodećih brendova žestokih pića .

Amundsen Expedition

Amundsen Expedition

Stock Polska proširuje svoju najveću ponudu asortimana vrhunskih proizvoda predstavljajući proizvod Amundsen Expedition, kreiran u čast jedne od najvećih ekspedicija 20. stoljeća na kojoj je tim istraživača 1911. godine stigao na Južni pol.

Prezentirana u boci modernog i jedinstvenog dizajna u obliku ledenog bloka  i koja se služi ohlađena na 0 ° Celzijusa, ova čista vodka vrhunske kvalitete nudi jedinstven i delikatan okus nastao kombinacijom posebnih sastojaka, kristalno čiste vode i postupka rektifikacije.

*Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.